GRILLROOM PIZZERIA DE PYRAMIDEN

Recentebeoordeling


3 sterren uit 392 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grillroom Pizzeria De Pyramiden. Meer weten? Ontdek meer

5 nov 2022 om 7:14 Calzone was klein, geen smaak met oude/harde shoarma. Nooit meer dat ik daar wat bestel. Mijn dochter had kapsalon nou hetzelfde verhaal. Droog vies smaakloos vlees!
30 okt 2022 om 18:57 Kapsalon besteld. Die met doner was prima. Helaas die met shoarma had amper shoarma. Geen aanrader
22 okt 2022 om 19:30 We zitten op een landal park en erwerd pas gebeld toen de bezorger er was wat uiteindelijk resulteerde in het feit dat het eten lauw was. Voor de rest was het prima.
23 sep 2022 om 23:22 Het eten was heel erg lekker.
7 sep 2022 om 20:34 Geen aanrader Niet lekker en koud.
25 aug 2022 om 4:58 Goed op tijd. Deze keer geen aangebrande frietjes. Het eten was lekker.
20 aug 2022 om 19:58 Snel lekker warm en was heerlijk
30 jul 2022 om 19:34 Superieure kwaliteit
29 jul 2022 om 15:33 Mijn frietjes waren aangebrand en heel weinig. Ik kreeg 1 knoflooksaus en ik had 3 maaltijden gekocht
20 jul 2022 om 21:28 Bestelling 45 minuten te laat, prijs te duur t.o.v. de kwaliteit . Frietjes leken uit oud frituurvet te komen. Voorlopig bestellen we daar maar even niet meer. Voorheen was het altijd prima! Jammer!
19 jul 2022 om 21:41 Als je een schnitzel schotel besteld verwacht je geen kipburgers te krijgen bezorgtijden duurde anderhalf uur voor ons de laatste keer
17 jul 2022 om 21:46 Kapsalon