GRILLROOM PIZZERIA DE PYRAMIDEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 389 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grillroom Pizzeria De Pyramiden. Meer weten? Ontdek meer

23 sep 2022 om 23:22 Het eten was heel erg lekker.
7 sep 2022 om 20:34 Geen aanrader Niet lekker en koud.
25 aug 2022 om 4:58 Goed op tijd. Deze keer geen aangebrande frietjes. Het eten was lekker.
20 aug 2022 om 19:58 Snel lekker warm en was heerlijk
30 jul 2022 om 19:34 Superieure kwaliteit
29 jul 2022 om 15:33 Mijn frietjes waren aangebrand en heel weinig. Ik kreeg 1 knoflooksaus en ik had 3 maaltijden gekocht
20 jul 2022 om 21:28 Bestelling 45 minuten te laat, prijs te duur t.o.v. de kwaliteit . Frietjes leken uit oud frituurvet te komen. Voorlopig bestellen we daar maar even niet meer. Voorheen was het altijd prima! Jammer!
19 jul 2022 om 21:41 Als je een schnitzel schotel besteld verwacht je geen kipburgers te krijgen bezorgtijden duurde anderhalf uur voor ons de laatste keer
17 jul 2022 om 21:46 Kapsalon
11 jul 2022 om 7:57 Kwaliteit van het eten was prima. Echter hoeveelheid eten (shoarma op pizza en shoarma bij schotel) was gezien de betaalde prijs karig.
10 jul 2022 om 20:34 Eten was heerlijk, werd helaas alleen pas na meer dan 90 minuten bezorgd. Dochtertje moest toen al naar bed. Verder tip top in orde!
1 jul 2022 om 21:47 Pizza zat bijna geen beleg op, was niet te eten.